PEKARSKA PEĆ | Karakteristike | |
---|---|---|
Grupa proizvoda | PEKARSKA OPREMA | |
Dimenzije rerne (mm) | IZRADA PO ŽELJI | |
Vrsta napajanja | ELEKTRIČNO | |
Snaga uređaja (KW) | - | |
Karakteristike | 48 DO 250 VEKNI HLEBA | |
Opis | 3 ETAŽE |
PEKARSKA PEĆ + fermentaciona komora |
Karakteristike | |
---|---|---|
Grupa proizvoda | PEKARSKA OPREMA | |
Dimenzije rerne (mm) | IZRADA PO ŽELJI | |
Vrsta napajanja | ELEKTRIČNO | |
Snaga uređaja (KW) | - | |
Karakteristike | 48 DO 250 VEKNI HLEBA | |
Opis | 3 ETAŽE |
PEKARSKE PEĆI proizvedene su od prohromskog lima, modernog dizajna i jednostavne upotrebe.
Namena: pečenje svih vrsta hleba, peciva, bureka i dr.
Maksimalno prilagođena zahtevima savremenog pekarstva daje maksimalne učinke i dugotrajnu pouzdanost.
Svaka etaža je nezavisna što obezbeđuje mogućnost različitih režima rada u istom trenutku.
Peći su opremljene:
- Nezavisnim digitalnim termoregulatorima za gornji i donji front rerne. Režim rada: 0-400° C.
- Tajmerima sa zvučnim signalom.
- Aparatima za tehnološku paru.
- Unutrašnjim osvetljenjem.
- Vratima od vatro-otpornog stakla.
- Šamot–betonskom pločom koja omogućava pečenje direktno na podlozi.
- Fermentacionom komorom sa nezavisnom kontrolom vlaženja i zagrevanja.
- Dimenzija plehova: 400x600 mm.
FERMENTACIONA KOMORA izrađuje se od termoelemenata ili nehrđejućeg lima, a postavlja se po želji sa leve ili desne strane peći.
Zagrejava se od peći i vlaži posebnim razvijačem pare ugrađenim u peć, odnosno posebno ugrađenim grejačima i elektronski reguliranim razvijačima pare i temperature.
NAPOMENA:
Svi proizvodi su atestirani, poseduju svu tehnološku i tehničku dokumentaciju.
Kupcu se nudi mogućnost montaže i obuke radnika za rukovanje kupljenom opremom.